Strykeduo spilte på BI!

Ellen-Martine Gismervik (cello) og Victoria Sørlie Folkedal (fiolin) spilte under arrangement på BI i kveld.

Duoen spilte vakre og gjenkjennelige klassiske svisker i bakgrunnen mens gjestene minglet og hygget seg.

Det er nesten magisk hva musikk gjør med stemningen i et selskap. Gjestene slapper av og praten sitter løsere. Med live-musikk, som få har tilgang på i det daglige, får man et herlig avbrekk fra hverdagen.

Fiolin og cello er instrumenter som tilhører strykeinstrument-familien. Disse instrumentene egner seg svært godt i litt høytidelige tilstelninger. Det finnes mange ulike kombinasjoner av strykere. Strykeduo, stryketrio, strykekvartett, strykeorkester og solo for å nevne noen. Det er med andre ord utallige muligheter når det kommer til disse instrumentene med de svært vakre samklangene, for ikke å snakke om alle mulighetene det er med strykeinstrumenter i samspill med helt andre instrumenter.

Visste du at cello er det instrumentet som ligner mest på den menneskelige stemmen? At strykeinstrumenter ligger så nært den menneskelige stemmen gjør at det føles veldig personlig og ekte å lytte til.

Ønsker du også levende musikk til ditt arrangement?

Brillante skreddersyr musikkopplevelser for bedrifter og privatpersoner. Vi står alltid klare til å hjelpe deg!

Bryllup? Jubileum? Konsert på arbeidsplassen eller i privat selskap? Brillante har profesjonelle musikere til enhver anledning!