Levende julemusikk på hjemme-julebord

Johanne A. L. Hidle spilte fiolin på julebord i Maridalsveien i dag. Hun spilte Nordnorsk julesalme, Himlen i min favn og Tenn lys.

Verten for julebordet kontaktet Brillante dagen før. Han ønsket et musikalsk innslag; en fiolinist eller lignende. Siden Brillante har et stort register av musikere, er det sjelden noe problem å ta bestillinger på veldig kort varsel.

Inspirert av "4 stjerners middag"

Flere og flere tar musikkinnslag inn i hjemmene sine. At en musiker kan komme å spille dine favorittsanger i din egen stue, er en fantastisk måte å gi middagsselskapet en ekstra personlig og hyggelig tvist.

Fiolin er et instrument som er enkelt å frakte, og man trenger ikke stor plass rundt seg for å kunne spille det. Bor man i et lytt borettslag, passer det godt med fiolin, da klangen er rund og vakker.

Levende musikk til ditt middagsselskap?

Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne det instrumentet og den musikken som matcher deg, dine gjester og ditt tema best!

Bryllup? Jubileum? Konsert på arbeidsplassen eller i privat selskap? Brillante har profesjonelle musikere til enhver anledning!